Search

Handels- og leveringsbetingelser

Produkter udbydes af Petra Wilde Studio, Tveje Merløse 5A, 4300 Holbæk CVR-nr. 35368299

Kontakt:

Kontakt os hurtigst via hej@petrawilde.com

Betaling og Levering:

Du modtager straks efter købet en faktura på email til den opgivne email-adresse.

Vi gemmer aldrig dine kortnumre, udløbsdato eller kontrolcifre.

Digitale produkter leveres straks efter køb via email. 

Det digitale produkt fremsendes til den email, som køber har indtastet i ordre-feltet. Digitale produkter refunderes eller returneres ikke.

Reklamation, fejl og manglende levering 

Ved evt fejl og mangler  skal du oplyse os inden for rimelig tid, hvilket er 1 måned. Det er din pligt at angive og på forlangende vise, hvad fejlen eller manglen består af.

Eventuelle undskyldelige grunde har ikke betydning. Så hvis du er på ferie, messe, syg, rejse eller tilsvarende og ikke reklamerer rettidigt vil dit krav om mangler være fortabt.

Rettigheder:

Ved køb af digitale produkter, herunder lydfiler og meditationer, opnås én licens pr. købte produkt. Uanset om det er en bonus ved et andet køb eller seperat køb.

Alle produkter – fysiske som digitale er personlige og må derfor ikke sælges, udlånes, give det købte væk eller på anden måde distribuere produktet uden forudgående skriftlig aftale med Petra Wilde Studio.

Priser:

Priser er angivet inkl. moms.

Returret:

Der ydes 14 dages returret. Hvis du fortryder dit køb inden 14 dage, så kontakt os på hej@petrawilde.com og du vil få alle pengene tilbage.

Bemærk: Ved køb af digitale produkter, hvor materialet leveres øjeblikket, og ved produkter der laves på bestilling, bortfalder de 14 dages fortrydelsesret.

Ikke afhentede pakker:

Får vi pakker retur, der ikke er afhentet, betaler du selv for at få varen tilsendt igen. Hertil lægges et håndteringsgebyr på 150 kroner eksklusive moms. Ønsker du mod formodning ikke at få varen tilsendt igen, bliver håndteringsgebyret fratrukket varens pris.

Ansvarsfraskrivelse:

Petra Wilde Studio er ikke ansvarlig for nedbrud af eller svigtende adgang til hjemmesiden, nedbrud i strømforsyning eller internetforbindelse, hærværk på systemet (både fysisk såvel som computervirus og hacking), misbrug af personoplysninger eller andre forhold og omstændigheder, som er uden for vores kontrol.